Crna Udovica preparat za potenciju

Cene preparata Crne Udovice

PakovanjeBočiceCena / din
122.000
243.600
364.800

Cene ostalih preparata

Naručite Crnu Udovicu SMS porukom:

Naručite Crnu Udovicu pozivom na mob: 061 225 7652

Online poručivanje preparata Crne Udovice

  Naručite više preparata odjednom

  Opis preparata

  Crna Udovica je prirodni preparat za potenciju i sexualnu stimulaciju žena, bezbojan je, bez mirisa, bez ukusa i najvažnije bez štetnih posledica.

  Preparat Black Widow je tečnost koja se konzumira u obliku kapi i namenjen je ženama.

  Crna Udovica za potenciju je najbolji ženski seksualni stimulator.

  Preparat Black Widow je ispitana od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na čiju preporuku je stavljena na listu preparata koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod žena.

  Sastav preparata

  Preparat za potenciju Crna Udovica su kapi čija je formula bazirana na prirodnim sastojcima.

  Preparat Black Widow sadrži: epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.

  Dejstvo preparata

  Preparat Crna Udovica sadrži jedinstvenu formulu koja omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu.

  Aktivni sastojci Black Widow kao i Kafe za Žene preparata za potenciju pojačavaju seksualnu želju kod žena, vlažnost vagine, pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, unapređuju seksualno zadovoljstvo i izdržljivost tokom odnosa.

  Dugogodišnja ispitivanja i rad stručnjaka doveli su do stvaranja potpuno prirodne tečnosti za potenciju Crne Udovice visoke efikasnosti, čiji aktivni prirodni sastojci (ginko biloba, ženšen, maka ekstrakt itd.) deluju tako što povećavaju nivo estrogena (ženskih hormona) u organizmu.

  Ti hormoni dovode do jačanja seksulanog nagona kod žene, vagina postaje vlažnija, a kontrakcije vaginalnih mišića su snažnije, pri čemu žena oseća blagi, prijatan svrab u vagini i dobija izuzetno veliku, neodoljivu želju za seksom.

  Ova jedinstvena formula preparata za potenciju Black Widow omogućava neopisivo seksualano zadovoljstvo i povećanu izdržljivost kod žene tokom seksulanog odnosa.

  Zahvaljujući konzumiranju tečnosti Crne Udovice preparata seksualno uzbuđenje kod žena dostiže krajnje granice, što ženama omogućava vrhunski užitak u seksu.

  Doziranje i način primene preparata

  Preparat Black Widow se upotrebljava oralnim putem, samostalnim direktnim oralnim unošenjem u organizam, ili dodavanjem u piće ili hranu.

  Preparat Crna Udovica se može nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

  Jedna bočica Black Widow namenjena je za dva konzumiranja.

  Pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu.

  Sadržaj od 2,5 ml sipati u vodu, sok, bezalkoholno ili alkoholno piće, ili pomešati sa hranom.

  Dejstvo na potenciju počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati.

  Dakle, 2,5 ml (polovinu od ukupnog sadržaja bočice) tečnosti preparata za potenciju Crne Udovice pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim bezalkoholnim ili bilo kojim alkoholnim pićem, ili pak dodati bilo kojoj vrsti hrane.

  Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti.

  Preparat Black Widow svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati.

  Bez bojazni kakvo će dejstvo imati na potenciju Crna Udovica se može slobodno koristiti tj. konzumirati sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima.

  Neželjena dejstva preparata

  Neželjena dejstva preparata za potenciju Black Widow nisu poznata.

  Osobama sklonim alergijama se savetuje oprez.

  Kod žena koje su konzumirale preparat Crnu Udovicu nisu primećene nikakve nus-pojave i neželjeni efekti.

  Preparat za potenciju Black Widow nesmetano mogu konzumirati i žene sa srčanim smetnjama, sa povišenim krvnim pritiskom, ili nekim drugim zdravstvenim problemom.

  Isto tako, upotreba preparata Crne Udovice ne utiče na vid i na motoričke funkcije, pa nakon konzumiranja preparata slobodno možete upravljati motornim vozilom.

  Dejstvo na potenciju Black Widow je zagarantovano, potpuno je bezbedna za upotrebu, tj. nema štetnih dejstva na organizam.

  Mere opreza pri uzimanju preparata

  Preporuka za preparat za potenciju Crnu Udovicu je da se uzima samo jedna doza od 2,5 ml kapi u toku dana, a konzumiranje količine veće od 2,5 ml dnevno se ne savetuje.

  Međutim, ženama koje su sklone nekoj vrsti alergije preporučuje se oprez pri upotrebi kapi preparata Black Widow.

  Crna udovica je namenjena za potenciju isključivo žena, ne smeju ga koristiti muškarci.

  Ocenite 🙂
  Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
  Šerujte 🙂