Sextreme Red Force preparat za potenciju

Cene preparata Sextreme Red Force

KutijeTableteCena / din
1101.900
2203.700
3305.400
4407.000
5508.500
1010015.000

Cene ostalih preparata

Naručite Sextreme Red Force SMS porukom:

Naručite Sextreme Red Force pozivom na mob: 061 225 7652

Online poručivanje preparata Sextreme Red Force

  Naručite više preparata odjednom

  Sastav i pakovanje preparata

  Aktivni sastojak Sextreme Red Force preparata za potenciju je Slidenafil Citrate, u preparatu se nalazi u velikoj koncentraciji, zato i pruža dugotrajnije efekte. 

  Preparat je u obliku tableta, pakovanje je 10 tableta, svaka tableta sadrži 150mg Slidenafil Citrate, on je i glavni aktivni sastojak.

  Sextreme Red Force je jedna od varijanti iz serije Sextreme a poznatiji je kao jača varijanta veoma poznatog Kamagra Gela.

  Dejstvo preparata

  Sextreme Red Force kao i Sextreme Black Force preparati za potenciju stimulišu protok krvi u penisu, opuštaju krvne sudove penisa a rezultat daje veći protok krvi kroz penis i dužu erekciju.

  Preparat Sextreme Red Force započinje dejstvo nakon najčešće 40 minuta, od trenutka kada se unese oralno.

  Sextreme Red Force ispoljava vrhunsko dejstvo na potenciju do 5 časova, zbog veće koncentracije uobičajeno dejstvo je do 10 časova.

  Da bi se ispoljio efekat preparata za potenciju Sextreme Red Force potrebna je seksualna stimulacija od strane partnera, što znači da nije afrodizijak, on ne povećava želju za seksom nego stimuliše erekciju.

  20 minuta je potrebno da bi se ispoljili maksimalni efekti preparata, čvrsta i snažna erekcija a trajanje takve erekcije je dokle god postoji seksualna stimulacija.

  Blaga temeratura se počinje osećati u penisu onda kada preparat Sextreme Red Force započinje svoje dejstvo na potenciju.

  Kada dođe do seksualnog uzbuđenja mozak šalje poruku nervnim sistemom glatkim mišićima penisa da prošire sitne krvne sudove i tako omoguće veći protok krvi.

  Prirodni stalno prisutni inhibitor konstantno grči mišiće penisa time smanjujući dotok krvi u penis na minimum da ne bi došlo do neželjene erekcije onda kada nije potrebna ali taj minimalni dotok krvi u penis mora da postoji da bi se penis ishranjivao.

  Preparat Sextreme Red Force opušta zgrčene mišiće penisa i erekcija se postiže, ali je potrebno vreme da se taj proces ostvari, 40 minuta.

  Doziranje i način primene preparata

  Preporuka je da se ne konzumira više od jedne tablete preparata za potenciju Sextreme Red Force u toku 24h.

  Preparat Sextreme Red Force je najbolje popiti 10 minuta pre početka odnosa sa partnerkom kako bi seksualna stimulacija ispoljila efekte.

  Pre ispijanja se ne preporučuje uzimanje masne hrane kao ni unošenje veće količine hrane.

  Preporuka je konzumiranje sa vodom, da se olakša otapanje i unos u krv kao i maksimalno dejstvo na potenciju.

  Za koga je namenjen preparat

  Preparat za potenciju Sextreme Red Force je namenjen svim muškarcima i mlađima i starijima, koji teže postižu erekciju ali i ne mogu da je održe dovoljno dugo da bi zadovoljili partnerku.

  Na postizanje i održavanje erekcije kod muškarca najčešće utiče: psihološka komponenta i depresija ali i fiziološki momenat i preparat uklanja sve te prepreke ka čvrstoj i dugotrajnoj erekciji svim generacijama.

  Preparat nije za sve osobe

  Preparat za potenciju Sextreme Red Force je bezbedan za upotrebu ali ne bi trebalo da ga koriste osobe koje imaju sledeće zdravstene probleme ili oboljenja:

  • Visok krvni pritisak,
  • Srčanih problema,
  • Bolesti jetre i bubrega i
  • Oboljenje jetre.

  Moguće nuzpojave preparata

  Preparat za potenciju Sextreme Red Force ne prouzrokuje značajnije nuzpojave samo neka neželjena dejstva:

  • Vrtoglavicu,
  • Crvenilo u licu i
  • Probavne nelagodnosti.

  Preparat nije štetan i ugožavajući po zdravlje ukoliko se ne uzme veća doza koja može da pojača glavobolju i povisi krvni pritisak a mogu se pojaviti neželjene nuspojave:

  • Aritmija srca,
  • Malaksalost,
  • Nesvestica,
  • Zamućen vid i
  • Zapušen nos.
  Ocenite
  Ukupan broj ocena: 0 Prosečna ocena: 0
  Šerujte 🙂